Handgeschilderde reclameborden – Custom Hand-painted Signs

Als letterschilder, ook wel sign painter genoemd, maak ik natuurlijk graag borden (signs) op maat (custom). Dit zijn borden waar informatie op te vinden is en vaak samen met zaken zoals logo’s, ornamenten en/of illustraties.

Vorm en kleur spelen hier een belangrijke rol, maar ook materiaalkeuze. Komt het bord buiten te hangen of is het voor binnen? Op welke afstand moet het bord de boodschap overbrengen en welk publiek zou het moeten aanspreken? Dit zijn allemaal zaken die onder andere van belang zijn bij een goed functionerend bord/sign.

uithangbord

Borden kunnen worden gemaakt voor montage ergens aan of op maar kunnen ook zo zijn gemaakt dat zij hangen (uithangborden) of staan (stoepborden).

handgeschilderd stoepbord

Een groot voordeel ten opzichte van een raamschildering is uiteraard dat ook een bord lang meegaat maar daarnaast ook mee kan verhuizen en verplaatst kan worden.

reclamebord tacos

Borden kan ik in mijn werkplaats op maat en dus naar uw wens maken, uit verschillende soorten materialen zoals hout en kunststof of aluminium of een combinatie hiervan (alupanel/dibond).

handgeschilderd reclamebord

Wayfinding (plaatsaanduiding), warning (waarschuwing), maar ook bijvoorbeeld menu’s voor restaurant en foodtrucks of borden voor boven de entree van een pand of handel.

handgeschilderd uithangbord

Het geheel kan vaak nog worden afgelakt ter extra bescherming indien gewenst. Montage kan ik tegen meerprijs ook verzorgen natuurlijk.

handgeschilderde reclameborden

Het verwerken van bladgoud en het maken van speciale effecten is natuurlijk ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Reclameborden schilderen prijzen en contact

Heb je ideeën met betrekking tot het op maat laten maken en schilderen van een bord? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen. Ik voorzie je graag van informatie en prijzen. Graag ontvang ik hiervoor meer informatie, zodat ik de prijs voor het maken van een bord kan delen.