Bladgoud aanbrengen op raam

OVER MIJ

Als letterschilder heb ik inmiddels 10 jaar ervaring opgebouwd. Ik ben binnenshuis begonnen met het schilderen van letters. Kalligrafie had met name mijn interesse. Nadat vrienden en kennissen mijn werk zagen werd ik gevraagd om een aantal schilderingen te doen. Zo begon een lange reeks aan opdrachten in verschillende vormen en maten. Ik ben opgeleid als MediaVormgever en ben o.a via stages en workshops mijn vaardigheden in het letterschilders ambacht steeds verder gaan ontwikkelen.

Persoonlijk houd ik van originele schilderingen, op unieke locaties, voor unieke merken of individuen. Vandaag de dag zie ik helaas veel winkels en bedrijven die er min of meer hetzelfde uit zien. Ik geloof juist dat de unieke uitstraling van je bedrijf iets is wat klanten aan zal trekken en (h)erkenning creëert. Mijn hoop is altijd dat men niet kiest voor vinyl plakletters en standaard fonts.

Mijn passie is het helpen van personen door middel van traditioneel en ambachtelijk vakmanschap. Ik ontwerp met veel zorg en oog voor detail. Handgeschilderd werk dat zorgt voor een besproken resultaat van hoge kwaliteit welke nog tientallen jaren mee zal gaan. Werken met bladgoud is daarnaast nog een van mijn specialiteiten. Vooral de combinatie van beide, schilderen en bladgoud, zorgt voor fantastische resultaten.

Mijn ontwerpen sieren talloze panden in Amsterdam en andere steden in de Randstad. Ik probeer altijd de integriteit van het pand te behouden. Daarnaast help ik met plezier ondernemers bij het zich onderscheiden van de concurrentie. Soms werk ik ook mee aan grotere implementaties van merken die een unieke uitstraling wensen. 

Met Krabman Signs ben ik gevestigd in Amsterdam. Mijn werkgebied is voornamelijk dicht bij huis, maar steeds vaker rijd ik door heel het land en steek ik inmiddels ook de grens over.

Bedankt voor je interesse. Wellicht kan ik iets voor je betekenen in de nabije toekomst. Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Contact

Vier Heemskinderenstraat 47 - 2
1055 LM, Amsterdam
Phone: +31683993199
Email: info@krabmansigns.com
Facebook: Krabman Signs